Tel: Etten-Leur (+31) 076 - 5015853     Zundert (+31) 076 - 5973375     E-mail: info@desnep.nl
Garage - Welkom
Welkom bij De Snep Garage
  • One stop shopping met een complete ontzorging
  • Alle merken personen- en bestelwagens van zowel particulier, zakelijk als leaserijders kunnen voor alle denkbare reparaties, onderhoud en storingen terecht.
  • Auto in-, verkoop en private, financiële en operationele lease.
  • Te samen met onze specialisatie van de V.A.G. groep: Audi, Porsche, Seat, Skoda en Volkswagen maakt het pakket compleet in ons Bovag gecertificeerd bedrijf.
Deskundige duizendpoten want zoveel automerken, zoveel expertise
De monteurs van De Snep zijn deskundige duizendpoten en het maakt niet uit welk merk auto of bedrijfswagen u heeft. Met de nieuwste diagnose-apparatuur, up-to-date software en de laatste kennis verzorgen wij onderhoud, reparatie, en storingen van alle automerken, inclusief de airconditioning. Bij noodreparaties is ons doel u binnen 36 uur weer veilig op weg te helpen.

Goede papieren, goede garantie
De Snep is onder meer door Bovag gecertificeerd. Met een perfecte organisatie willen wij perfecte resultaten leveren. Daarom staat De Snep garant voor klanttevredenheid! Wij leveren kwaliteit én service tegen vaste, concurrerende prijzen. Plus: we zeggen nooit ‘nee’ tegen onze klanten…

Autorijden zonder kopzorgen
U heeft er geen omkijken meer naar: particuliere en zakelijk rijders nemen wij al zorg uit handen met De Snep Private Lease, De Snep Lease of De Snep All-Inclusive Lease. U hoeft alleen nog maar te tanken…

Kleine reparatie? Zonder afspraak binnen en klaar terwijl u appt
Voor kleine reparaties en vervanging van onderdelen hoeft u geen afspraak te maken. Die verzorgen wij terwijl u met onze gratis Wi-Fi uw WhatsApp even doorneemt.

De Snep Garage: Veilig, verzorgd en in balans op weg.

Realisation and hosting by Whoosh.be