Tel: Etten-Leur (+31) 076 - 5015853     Zundert (+31) 076 - 5973375     E-mail: info@desnep.nl
Balanceren
Actie: ieder jaar in Februari. Voorwaarde afspraak maken via desnep.nl. Actie

Is een band/wiel-combinatie niet in balans dan geeft dat niet alleen vervelende trillingen in het voertuig of stuurwiel, maar veroorzaakt ook extra belasting aan de banden, wielophangingen en stuurdelen. Bovendien kost het extra brandstof en kan het zelfs leiden tot onveilige situaties in het verkeer.

Ook op dit terrein denken wij met onze klanten mee. Het is niet een kwestie van een gewichtje aan de wielen rammen en karren maar. Met de modernste techniek, vakkennis en meer dan 30 jaar ervaring, zorgen wij voor een optimale balancering en band/wiel combinatie.
Bij probleem gevallen (auto’s die blijven trillen bv.) : daar waar anderen u niet meer kunnen helpen, gaan wij u onze vakkennis bewijzen. Een heleboel theoretische informatie is wel ergens op het world wide web te vinden maar het geheim van “onze keuken” wordt uitsluitend in de praktijk bewezen. Om een lang verhaal kort te maken: Wilt u een minimum aan autokosten, maximaal comfort en veiligheid dan kunt u toch maar beter naar de echte specialist gaan!

Realisation and hosting by Whoosh.be