Wil je een auto kopen, maar heb je geen idee in welke staat deze is? Bij De Snep Autogroep heb je een aankoopkeuring zo geregeld. Kies voor zekerheid, kies voor een aankoopkeuring. 

Waarom een aankoopkeuring?

Met een aankoopkeuring weet je precies wat de staat is van de auto die je wil kopen. Zo kom je er van tevoren exact achter wat de technische staat van de auto is, welk onderhoud je kan verwachten en/of de vraagprijs aansluit bij de daadwerkelijke conditie van de auto.

Onze samenwerkingspartners:

Voor het uitvoeren van een aankoopkeuring werken wij samen met twee partners om zo onze onafhankelijkheid te waarborgen. In Zundert werken wij samen met de Vakgarage, klik hier om een afspraak in te plannen.

Daarnaast werken we in Etten-Leur ook samen met Occasionkeuring Nederland, om door deze samenwerkingspartner de aankoopkeuringen in Etten-Leur uit te laten voeren. Klik hier om een afspraak in te plannen.

Aankoopkeuring auto: de controle

Wist je dat onze partners bij een aankoopkeuring een auto controleren op ruim 30 punten? In dit uitgebreide proces kijken ze onder andere naar de volgende zaken:

  • Algemene staat: zoals kilometerhistorie, kentekenplaat, kentekenbewijs, aanwezigheid onderhoudsboekje, chassisnummer
  • Visuele controle: zoals kleurverschillen, krassen, deuken, vergrendeling, ruitenwisserbladen, deurrubbers, deursloten
  • Interieur: denk hier aan vlekken in de bekleding, slijtage interieur
  • Comfort: verlichting, audio, navigatie, verwarming
  • Veiligheid: airbags, bediening, gordels, verlichting, wielen
  • Dan komt ook nog eens alles onder de motorkap. Denk hier aan zaken zoals accu, vloeistoffen, bedrading, koppelingsmechanismes en motorolie
  • Tot slot wordt er tijdens een korte proefrit nog gekeken naar zaken zoals de koppeling, snelheidsmeter en acceleratie

Na de aankoopkeuring van de auto ontvang je een overzichtelijk keuringsrapport.

Onze samenwerkingspartners