Accu’s

Bij De Snep Autogroep zijn we niet alleen gespecialiseerd in banden, maar ook in alles wat zich onder de motorkap afspeelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de accu. Wij leveren accu’s voor alle voertuigtype(s), groot of klein. We blijven onszelf ontwikkelen op gebieden zoals elektrotechniek en hierdoor zijn wij dé specialist bij jou in de buurt. 

Waarom heb ik een accu nodig?

In een accu zit elektrische energie, net als in de batterij van je mobiele telefoon. Die energie is in de eerste plaats nodig om de auto te starten. Als je de contactsleutel omdraait, levert de accu stroom aan de startmotor. Die gaat draaien en zorgt  op zijn beurt dat de motor aanslaat. Op dat moment komt ook de dynamo in werking en die zorgt er weer voor dat de accu wordt bijgeladen. Verder levert de accu energie aan allerlei elektrische accessoires op het moment dat de dynamo onvoldoende stroom levert (ANWB, 2022)

Hoe ga ik er mee om?

Een accu gaat zo’n drie tot zes jaar mee. Hoelang precies is sterk afhankelijk van het gebruik van de auto. Rij je alleen maar korte ritjes? Dan heeft de accu veel meer te lijden; hij moet regelmatig stroom leveren om te starten en krijgt de kans niet om volledig opgeladen te worden. En als je veel stroomverbruikers aan hebt staan terwijl de motor niet draait, raakt de accu ook heel snel leeg (ANWB, 2022)

Waarom kiezen voor ons?

Door ons flexibele team en vele jaren ervaring hoef je je geen enkele zorgen te maken om jouw accu. Onze specialisten hebben snel het probleem gevonden en lossen het ter plekke op. Daarbij besteden wij veel aandacht aan one-stop-shopping. Je hoeft dus niet alleen voor je accu naar De Snep Autogroep te komen, maar je kan meteen een dubbele afspraak maken.

DE SNEP AUTOGROEP; MÉÉR DAN COMPLETE SERVICE!

× Hulp nodig? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday