Apk-keuring

De apk-keuring, of beter gezegd de Algemene Periodieke Keuring (APK), is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Wij kunnen een apk-keuring in onze beiden vestigingen uitvoeren, zowel Zundert als Etten-Leur. Je plant bij ons gemakkelijk een apk in via de website. Tijdens de afspraak kan je wachten terwijl je motorvoertuig gekeurd wordt.

De apk vervaldatum is vermeld op het keuringsrapport of te raadplegen via deze link: apk vervaldatum RDW. Je kan de auto twee maanden vóór de vervaldatum laten keuren zonder dat er dagen ingeleverd worden. Als de auto niet, of niet tijdig is gekeurd, kan je hiervoor een bekeuring krijgen. De auto wordt bij ons gekeurd door onze apk-keurmeesters.

Keuringsrapport

In het keuringsrapport vindt je ook adviespunten. Dit zijn geconstateerde gebreken die nog niet tot afkeur van jouw auto leiden, maar wel op korte termijn vervangen of gerepareerd moeten worden. Natuurlijk proberen wij bij eventuele reparaties en/of adviespunten dit meteen te verhelpen. Na goedkeuring van de offerte gaan wij aan de slag. We proberen dit altijd nog dezelfde dag en anders de volgende dag te herstellen. De apk is gratis bij een onderhoudsbeurt en valt te combineren met één van onze andere service(s). Zo kan jij weer veilig de weg op!

Ons erkent keuringsstation herken je aan het rood en wit gestreepte schild. De RDW voert steekproefsgewijs controles uit of de keuring goed gedaan is. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze keuringen gewaarborgd en kunnen wij expertise garanderen.

DE SNEP AUTOGROEP; MÉÉR DAN COMPLETE SERVICE!

× Hulp nodig? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday