Balanceren

Waarom banden en wielen balanceren?

Je auto balanceren bevordert het rijcomfort, een auto die niet goed gebalanceerd is heeft namelijk slechter contact met het wegdek. Hierdoor kan bijvoorbeeld het dashboard of stuur gaan trillen bij hogere snelheden. De medewerkers van De Snep Autogroep zijn gespecialiseerd in het balanceren van je banden en wielen. De wegligging van een gebalanceerde auto is beter, het bevordert het rijcomfort en de rijveiligheid. Je banden slijten ook minder snel waardoor je kosten bespaart voor een eventuele bandenreparatie en/of bandenwissel.

Waarom De Snep Autogroep?

Ook op dit terrein denken we met onze klanten mee. Het is niet een kwestie van een gewichtje aan de wielen rammen en karren maar. Met de modernste techniek, vakkennis en meer dan 50 jaar ervaring zorgen we voor een optimale balancering en band/wiel combinatie.

Daar waar anderen je niet meer kunnen helpen, gaan we onze vakkennis bewijzen. Veel theoretische informatie is wel ergens op het internet te vinden, maar het geheim van “onze keuken” wordt uitsluitend in de praktijk bewezen. Om een lang verhaal kort te maken: Wil je een minimum aan autokosten kwijt zijn, maximaal comfort behalen en dit allemaal terwijl we de veiligheid waarborgen? Dan zien we je vanzelf verschijnen!


Ieder jaar in februari loopt bij ons een actie betreffende het balanceren van de banden en wielen. De enige voorwaarde is om online een afspraak te maken.

DE SNEP AUTOGROEP; MÉÉR DAN COMPLETE SERVICE!

× Hulp nodig? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday