Auto accessoires & Tuning

Auto accessoires

Om je auto te verfraaien of te onderscheiden zijn er talrijke auto accessoires ter beschikking. Gecombineerd met car-wrapping gaat de wereld van design nog verder open. Je kan je laten verrassen door onze professionele partners. Of jouw eigen ideeën van styling en design laten uitvoeren. Zo creëer je je eigen unieke droomauto.

Om ons assortiment zo uitgebreid mogelijk te houden werken wij samen met één van de grootste leveranciers van Europa, autostyle.nl. Zo beschikken wij over een catalogus van meer dan 55.000 auto accessoires.

Via ons kan je een accessoire bestellen door het artikelnummer(s) door te geven. Zo kunnen wij voor extra korting zorgen én heb jij de mogelijkheid om het door ons te laten monteren. Een win-win. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan even naar: 076 – 5973375 voor Zundert en naar: 076 – 5015853 voor Etten-Leur.

Tuning

Ook kunnen wij kijken naar tuning mogelijkheden betreffende jouw auto. Het monteren van een dongel kan al voor +- 10% meer vermogen zorgen. Het beste daarvan is dat een dongel het brandstofverbruik verminderd. Ben je benieuwd wat het met jouw auto doet? Kijk dan even op multituningchip.com, vul je kenteken in en zie het resultaat!

Voor de hoogst haalbare tuning is er de software overschrijving. Dit en alle ander vormen kunnen worden aangetoond. Wij voeren dan vooraf en na de tuning een test uit op een vermogensbank.

Maak van je auto, jouw droomauto

DE SNEP AUTOGROEP; MÉÉR DAN COMPLETE SERVICE!

× Hulp nodig? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday