Onderhoud

Voor motorvoertuigen groot en klein

De Snep Garage is een one-stop-shop voor al het rollend materieel.

Onderhoud aan jouw auto plegen? Ons team bestaat uit gediplomeerde technici en apk-keurmeesters, met andere woorden, onderhoud kan je zeker aan ze toe vertrouwen. Daarbij garanderen wij door onze jarenlange ervaring kwaliteit en veiligheid. Rijcomfort was nog nooit zo vanzelfsprekend.

Kan ik ook voor iets kleins langskomen?

Zeker, mocht je hinder ervaren van je auto, of ben je bang dat er iets niet klopt? Dan kan je altijd even langsrijden en kunnen wij kijken wat we kunnen doen. Mochten we er achter komen dat de auto gerepareerd moet worden? Dan kijken onze mensen mee hoe we jou het beste kunnen helpen. We beschikken over leenauto’s dus je bent altijd weer zo de weg op.

Voor een eerlijke prijs je auto laten reparen.

Wij proberen altijd mee te denken met jou, de klant, als het aankomt op de prijsbepaling van een reparatie. Vanwege onze dealers en partners kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden. Wanneer wij tijdens een diagnose of reparatie achter extra hekelpunten komen nemen wij altijd als eerst contact op met jou. Na goedkeuring op de offerte gaan we pas weer verder. Zo houden we autorijden leuk.

Hoe onderhoud De Snep mijn auto? 

Wij maken gebruik van de nieuwst diagnose-apparatuur waarbij onze software up-to-date is. Onze monteurs beschikken over de laatste kennis en hebben ervaring met onderhoud, reparaties en storingen van alle automerken. Ze zijn niet alleen zeer vakkundig, maar ook flexibel: noodreparaties binnen 36 uur. Ook zijn wij lid van de BOVAG, waardoor je verzekerd bent van de beste garantie.

Oftewel, niet bellen maar naar De Snep toe snellen

DE SNEP AUTOGROEP; MÉÉR DAN COMPLETE SERVICE!

× Hulp nodig? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday