Trekhaken

Zoek je een prijsberekening voor een trekhaak? Ga hier naar de webshop van onze partner: trekhaken.nl. 

Voor sommige mensen is een trekhaak een dagelijks stuk gereedschap, voor anderen een noodzakelijk kwaad. Een kogel kan een doorn in het oog zijn, maar gelukkig zijn er hedendaags systemen met demontabele kogels! Hierdoor kan je niet zien dat er een trekhaak onder de auto zit én daarnaast kan de kogel er voor het gebruik snel afgehaald worden. Keep it safe en simpel 🙂 

De door ons gemonteerde trekhaken zijn van een fabrikant die voldoet aan onze kwaliteitsnormen: volledig up-to-date met techniek van constructie en elektronica waarbij een gewaarborgd design en de veiligheid natuurlijk niet misstaat.

Wij monteren standaard volgens de fabrieksvoorschriften. Daarnaast heb je nog steeds de keuze om een stekkerdoos met zevenpolen, dertienpolen en met of zonder constantestroomdraad te laten monteren. Wij overleggen altijd met jou en hierdoor komen we gezamenlijk tot de juiste keuze.

Met andere woorden, bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, waar een haak moet worden gemonteerd. Bel of mail ons! 

Hieronder kun je via de knop maak een afspraak, een afspraak maken om de mogelijkheden voor jouw auto te bespreken.