Wielen

Lichtmetalen en stalen wielen. Ook voor bedrijfswagens, industrie- en landbouwvoertuigen

Alle soorten en maten

Wij kunnen overweg met alle soorten en maten wielen. Onze monteurs hebben door middel van jarenlange ervaring (bijna) alles al wel een keer meegemaakt. Daardoor kunnen wij garanderen dat jij zo snel mogelijk weer de weg op kan. Dit op een veilige en snelle manier. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak hier een afspraak om langs te komen.

Onze samenwerkingspartners

Enkele van onze partners  zijn:

Doen jullie ook transport?

Door onze samenwerkingen met onder andere Oostvogels transport hebben we door de jaren heen onszelf ontwikkelt als een trouwe partner binnen de transportsector. Met ons flexibele team proberen wij jouw bedrijf te ontzorgen. Volledige wielen en/of banden kunnen wij leveren, monteren en repareren.

Hoe zit het met landbouw?

In de landbouw en industrie zijn: spoorbreedte, gewashoogte, grond verdichting van dubbellucht naar enkellucht en visa versa bekende termen. Dit betekent dat de wielen op maat worden gemaakt. Nog te leveren in een gewenste kleur en gespoten of gepoedercoat.

Zoek je ergens een oplossing voor betreffende banden en wielen. Of een wiel gezien op internet laat het ons weten. Bel naar 076 – 5973375 voor Zundert en naar 076 – 5015853 voor Etten-Leur.

DE SNEP AUTOGROEP; MÉÉR DAN COMPLETE SERVICE!

× Hulp nodig? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday