• Bandenservice

De Snep Bandenservice:

veilig en in balans op weg

De Snep Bandenservice is al meer dan 50 jaar een up-to-date fullservice bandenbedrijf voor al uw rollend materieel. Wij leveren banden en wielen in alle maten, merkonafhankelijk, zomer-, winter- en échte vierseizoensbanden. Een band voor hoge prestaties of low-budget: De Snep heeft voor alle kwaliteiten een dealerschap. Wij leveren niet alleen banden voor personenwagens, bestelauto’s en motorfietsen, maar ook voor elk type vrachtwagen, industrie- en landbouwvoertuig. U hoeft geen afspraak te maken; kom gewoon even langs bij één van onze vestigingen.

Mobiele service

Onze mobiele service kan op lokatie, alle type banden repareren en vervangen. Ook alle type accu’s. Of bezorgen. Of uw auto ophalen en met nieuwe banden weer terugbrengen. Of een lekke band, ongeacht de grootte, ophalen door onze routedienst en wordt binnen 24 uur weer retour gebracht. Allemaal dagelijkse werkzaamheden bij De Snep van gemeente Zundert t/m Roosendaal t/m Breda. De Snep Bandenservice is aangesloten bij Europese netwerken van bandenspecialisten, zodat u waar dan ook in Europa nooit te lang met bandenpech stil blijft staan.

Wij leveren banden en wielen in àlle maten!

De Snep Bandenservice: online

Besteld uw banden online?! Maak dan ook een afspraak. Dan krijgt u een extra internet korting op de montagekosten.

Binnen zonder afspraak

Voor reparatie en montage van alle wielen en banden geldt: binnen zonder afspraak en klaar terwijl u wacht. De bandenmensen van De Snep staan 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar voor u klaar. Onze banden en wielen worden vakkundig vernieuwd, gemonteerd, gerepareerd, uitgebalanceerd en uitgelijnd met de modernste apparatuur.

Onze optimale dienstverlening:

  • Kwalitatief hoogstaand
  • Tevredenheidsgarantie
  • Pechservicedienst 24/7
  • Mobiele service
  • Bezorgservice of haal- en brengservice
  • Online of binnen zonder afspraak

DE SNEP AUTOGROEP; MÉÉR DAN COMPLETE SERVICE!