• Bandenservice

De Snep Bandenservice:

veilig en in balans op weg

De Snep Bandenservice is al meer dan 45 jaar een up-to-date fullservice bandenbedrijf voor al uw rollend materieel. Wij leveren banden en wielen in alle maten, merkonafhankelijk, zomer-, winter- en échte vierseizoensbanden. Een band voor hoge prestaties of de kleine beurs: De Snep heeft voor alle kwaliteiten een dealerschap. Wij leveren niet alleen banden voor personenwagens, bestelauto’s en motorfietsen, maar ook voor elk type vrachtwagen, industrie- en landbouwvoertuig. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken; kom gewoon even langs bij één van onze vestigingen.

Mobiele service

Onze mobiele service kan uw banden bezorgen of uw auto ophalen en met nieuwe banden weer terugbrengen. Een lekke band, ongeacht de grootte, haalt onze routedienst op en wordt binnen 24 uur weer retour gebracht. De Snep Bandenservice is aangesloten bij Europese netwerken van bandenspecialisten, zodat u waar dan ook in Europa nooit te lang met bandenpech stil blijft staan.

Wij leveren banden en wielen in àlle maten!

De Snep Bandenservice: online

Bestel uw banden bij De Snep webshop en u krijgt een extra internetkorting op onze toch al scherpe prijzen. U kunt online uw keuze maken, betalen en een afspraak maken voor levering of montage.

Binnen zonder afspraak

Voor reparatie en montage van alle wielen en banden geldt: binnen zonder afspraak en klaar terwijl u wacht. De bandenmensen van De Snep staan 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar voor u klaar. Onze banden en wielen worden vakkundig vernieuwd, gemonteerd, gerepareerd, uitgebalanceerd en uitgelijnd met de modernste apparatuur.

Onze optimale dienstverlening:

  • Kwalitatief hoogstaand
  • Tevredenheidsgarantie
  • Pechservicedienst
  • Bezorgservice of haal- en brengservice
  • Noodreparatie klaar binnen 36 uur
  • Online of binnen zonder afspraak

Informatie over banden?

© Copyright 2018 - De Snep Bandenservice