De Snep Garage

Actief in Zundert, Etten-Leur en omstreken

Wat kunnen wij voor jou en jouw auto betekenen als De Snep Garage?

Al jarenlang proberen wij ons te onderscheiden door uitzonderlijke service te leveren. Wij hebben drie aspecten binnen ons bedrijf dat ons uniek maakt tegenover onze concullega’s.

1. Allereerst bieden wij een haal- en brengservice aan. Waarbij wij jouw auto ophalen, repareren en naderhand weer bij jou thuis of op werk afleveren. In de tussentijd kan jij gebruik maken van een leenauto van De Snep. Zo blijf je altijd mobiel. 

2. Ten tweede proberen wij onze openingstijden zo flexibel mogelijk te houden. Waarbij wij vaak in de avonduren nog sleutelen aan jouw auto. Zo zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk weer kan genieten van je eigen voertuig. Ook kan je voor noodreparaties altijd bij ons binnen springen. Dit proberen we dan ook te repareren terwijl jij wacht onder het genot van een kop koffie.

3. Het laatste aspect wat ons onderscheidt, is onze mobiele service. Mocht je pech onderweg ervaren dan kan je altijd bellen met één van onze filialen. Wij zorgen dan dat er een monteur van De Snep jou kant opkomt. Of dit nou op de snelweg of op een verlaten terrein is. Mochten wij geen monteurs ter beschikking hebben, dan zorgen wij samen met één van onze partners ervoor dat jij snel geholpen wordt.

Bovenstaande punten, en natuurlijk nog veel meer, kunnen wij voor jou en jouw auto betekenen. 

ROB-onderhoudscontracten? Wat houdt het precies in?

We zijn dit jaar begonnen met iets waarvan wij denken dat dit de toekomst gaat zijn betreffende de autobranche. Namelijk, onze ROB-onderhoudscontracten! ROB staat voor reparatie, onderhoud en banden. Wij bieden dit aan bij privévoertuigen, maar kunnen dit ook toepassen op zakelijke wagenparken. Om een ROB-onderhoudscontract aan te kunnen bieden kijken wij naar je situatie, merk, model, staat van de auto en hoeveel kilometers jij per jaar aflegt. Hierdoor kunnen wij bepalen welk pakket en wat voor bedrag per maand bij jouw situatie past. 

APK Check + Grote onderhoudsbeurt = Volledig ontzorgd

Bij ons kan je een APK check combineren met een grote onderhoudsbeurt. Zo ben jij zeker van je rijplezier en reisgemak. 

Betrouwbare en goedkope apk bij De Snep

Bij De Snep Garage kan je altijd langskomen voor een apk. In zowel Zundert als Etten-Leur hebben wij apk-keurmeesters rondlopen die jouw auto met zorgvuldigheid keuren. Daarbij denken we natuurlijk altijd mee met jou als klant hoe we bepaalde problemen zo snel en kost efficiënt mogelijk kunnen oplossen. 

De Snep Garanties

Bij De Snep bieden wij ook garanties aan wanneer jij een auto bij ons koopt. Zo blijf jij verzekerd van jouw rijcomfort!

Onze klanten zijn enthousiast!

Lees hieronder wat ze schrijven over ons

 

Meest gestelde vragen over de Garage

Hieronder beantwoorden wij een paar van de meest gestelde vragen die wij krijgen van onze klanten als het gaat over De Snep Garage. Mocht iets nog onduidelijk zijn? Schroom dan niet om contact te zoeken via telefoon of e-mail. 

Hier kan je terecht voor al het onderhoud wat aan jouw auto gedaan moet worden. 

Met een ROB-onderhoudscontract kan jij voor een vast bedrag per maand/jaar bij ons binnen rijden voor al het aangegeven onderhoud in de brochure (downloadbare brochure). Hierbij kijken we natuurlijk naar jouw situatie en auto. Onze ROB-onderhoudscontracten zijn toegankelijk voor zowel privé als zakelijk gebruik. 

Onze ROB-onderhoudscontracten zullen beginnen bij een vanaf prijs van €90,- per maand. Waarbij we natuurlijk naar jouw situatie kijken om te bepalen wat de prijsindicatie voor jouw onderhoudscontract gaat zijn. Hier nemen we factoren mee zoals het aantal kilometers per jaar, staat van de auto, leeftijd van de bestuurder, etc. 

Een apk kost bij ons € 50,- en wij voeren deze uit volgens de RDW normen.

Voor meer vragen en antwoorden kan je een kijkje nemen bij ons hulpcenter. Hierin proberen wij de meest gestelde vragen per afdeling voor jullie te beantwoorden. Als jouw vraag er niet tussen staat, of je bent niet tevreden met het antwoord? Neem dan contact op via telefoon of e-mail zodat we samen naar jouw vraag kunnen kijken. 

Service en verkoop

Voor alles betreffende voertuigen op wielen kan je bij ons terecht! Wij hebben vier afdelingen waarmee we jou kunnen ontzorgen. Ons specialisme is de Bandenservice, Garage, Carwellness en Occasions. Ben jij op zoek naar iets binnen deze vier afdelingen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Plan hieronder een afspraak per filiaal in.