• Garage

De Snep Garage

zorgt dat u veilig en vertrouwd op weg kunt!

De Snep Garage biedt een complete formule voor hoogwaardige service aan uw (lease)auto onder één dak. Ons team bestaat uit gediplomeerde technici met apk-keuringsdiploma. 

Zij zijn echte duizendpoten die vakmanschap en snelle service combineren met het motto ‘onderhoud volgens voorschriften en met meer dan 300 controlepunten, onder het oog van de meester’. Kortom, het team van De Snep Garage garandeert een complete en hoogwaardige service voor uw personenauto of bedrijfswagen.

Met de nieuwste diagnose-apparatuur, up-to-date software en de laatste kennis verzorgen wij onderhoud, reparatie en storingen van alle automerken, inclusief de airconditioning. Onze experts zijn niet alleen zeer vakkundig, ze zijn ook nog eens flexibel: noodreparaties binnen 36 uur, binnen een week een afspraak voor andere reparaties. De Snep is Bovag-lid, dus u bent verzekerd van de beste garantie op al onze werkzaamheden en verkoop van auto’s.

Voor kleine reparaties en onderhoud geldt: klaar terwijl u wacht (Free Wi-Fi en de koffie in onze ontvangstruimte is altijd vers). Wilt of kunt u niet wachten of duurt de reparatie wat langer, dan halen en brengen wij uw auto. Eventueel nemen we een vervangende auto voor u mee.

De Snep Autogroep: Meer dan complete service

Van band tot ruit, van accu tot verkoop: De Snep biedt u een complete service voor uw auto. Doordat we onder meer BOVAG en VACO gecertificeerd zijn, bent u verzekerd van de juiste garantie. 

De Snep Garage en De Snep Bandenservice houden uw auto veilig op de weg,autoruiten zijn goed verzorgd met De Snep Glasservice en uw lease-auto is prima onder dak bij De Snep LeaseProf. Om het áf te maken houdt u uw auto mooi, veilig en schoon met De Snep Carwellness en geeft u uw auto net dat beetje extra mee.

De Snep Autogroep: veel completer kan uw autoservice niet zijn!

Onze optimale dienstverlening:

  • Kwalitatief hoogstaand
  • Tevredenheidsgarantie
  • Noodreparatie klaar binnen 36 uur
  • Bezorgservice of haal- en brengservice
  • Online of binnen zonder afspraak

DE SNEP AUTOGROEP; MÉÉR DAN COMPLETE SERVICE!