Over ons

Al meer dan 50 jaar bezig om jou veilig op weg te helpen.

Onze tijdlijn

Sinds 1968 een begrip in Zundert en omstreken. Cees Snepvangers, ooit begonnen met banden te repareren vanuit zijn privégarage, heeft De Snep Autogroep zoals wij hem nu kennen leven in geblazen. Dé bandenspecialist stond altijd voor je klaar en dat op een eerlijke, betrouwbare én de meest vlotte manier.

Van dorpsgarage tot autogarage waarbij service, kwaliteit én het klaarstaan voor de klanten hoog in het vaandel staan. Inmiddels is De Snep Autogroep een waar begrip van Zundert tot Roosendaal, van Etten-Leur tot Breda en alles ertussenin.

Hedendaags zorgt Barry Snepvangers, die inmiddels al enige tijd het stokje van Cees overgenomen heeft, ervoor dat de klanten op de best mogelijke manier geholpen worden. Waarbij de ervaring van de klant het meest belangrijk is. Dit doet hij natuurlijk niet alleen, De Snep Autogroep heeft een gedreven team met gezamenlijk 300 + jaar aan ervaring en kennis.

Ons team staat altijd met een glimlach voor jullie klaar. Onze locaties in zowel Zundert als Etten-Leur zijn goed bereikbaar en wij hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen zodat ook jij deze fantastische bedrijfssfeer kan proeven! Hieronder kan je alvast de toppers van De Snep Groep ontmoeten.

Dit zijn onze toppers