• Carwellness

De Snep Carwellness:

veilig en verzorgd op weg 

Gun uw auto een echte wellness-ervaring bij De Snep: een grondige schoonmaak- en onderhoudsbeurt van interieur en exterieur. Dit is geen overbodige luxe: de kunststof delen van het interieur blijven langer behouden met een regelmatige schoonmaak- en onderhoudsbeurt. Lederen bekleding heeft regelmatig onderhoud nodig om mooi te blijven. Of wat te denken van de stoffen hemel, stoelen of het cabriodak? U zult versteld staan hoe we die kunnen opfrissen!

Onze wellness-experts polijsten en verzegelen alle autolakken met Nanotechnologie tot 150.000 kilometer en 5 jaar garantie. Ook doffe koplampen, spot-repair, kleine schades en zelfs grote aanrijdingsschades pakken zij deskundig aan. Ondanks wij niet op uw groene kaart staan gaan wij  onder dezelfde condities aan het werk en liefst nog iets extra’s. De Snep en BOVAG zorgen samen voor hoge kwaliteit en een complete restyling van uw auto. Dankzij ons BOVAG lidmaatschap bent u verzekerd van de juiste garantie.

Uitdeuken zonder spuiten

Een parkeerdeukje, hagel- of steenschade hoeft u niet te laten zitten omdat reparatie te duur is. Wij repareren dit soort schade met onze uitdeuken-zonder-spuiten techniek. Hiervoor maken we gebruik van speciale gereedschappen, waarmee we zelfs deukjes op lastig bereikbare plaatsen kunnen uitdeuken zonder de lak te beschadigen. We hoeven geen pot verf open te maken, dus deze methode is milieuvriendelijker én… een stuk goedkoper dan conventionele methodes. U hoeft niet langer met dat lelijke kleine deukje te blijven rijden.

Sterretje in uw ruit?

Een sterretje in uw autoruit? Blijf er niet mee rijden, want kleine sterretjes worden groot…De experts van De Snep kunnen zo’n beschadiging met hun moderne apparatuur en vakkennis eenvoudig en snel repareren. Is de schade groter, dan vervangen wij de ruit. Wij zijn BOVAG gecertificeerd en gewaardeerd met een rating. Plus: we geven levenslange garantie. Kom dus gerust even langs voor deskundig advies.

Bij De Snep kunt u niet alleen terecht met ruitschade aan uw personenauto, maar ook met uw bestelwagen, camper, vrachtwagen en landbouwvoertuig. In alle gevallen kunnen we de schade met de verzekering voor u afhandelen. Als dat nodig is, stellen we graag een leenauto ter beschikking. Staat u met pech langs de weg of kunt u om een andere reden niet naar ons toe komen? De mobiele service van De Snep is 24 uur per dag beschikbaar en komt gewoon naar u toe.

Tuning: met wat extra’s op weg

U wilt uw auto nog wat extra’s meegeven of hem efficiënter laten functioneren? Dat kan. De Snep Carwellness kan deze aanpassingen perfect voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van stylingonderdelen als lichtarmaturen, bullbars en air-ride. Om het áf te maken houdt u uw auto mooi, veilig en schoon met

De Snep Carwellness en De Snep Tuning geeft uw auto net dat beetje extra mee.

Onze optimale dienstverlening:

  • Kwalitatief hoogstaand
  • Tevredenheidsgarantie
  • Alle verzekeringsmaatschappijen
  • Bezorgservice of haal- en brengservice
  • Online of binnen zonder afspraak

DE SNEP AUTOGROEP; MÉÉR DAN COMPLETE SERVICE!